субота, 3. април 2021.

Mladi bračni par stari autobus pretvorio u dom: U kući na točkovima žive sa bebom

 

Kako kažu, ovakav život se ne razlikuje toliko od života u jednosobnom stanu



Mladi bračni par Kris i Vaida iz Australije, odlučili su da žele da žive život po svojim merilima. Njihovo prebivalište je autobus koji su adaptirali u pokretni dom i u kome žive sa bebom Oliverom i svojim kućnim ljubimcem.

Njih dvoje su kupili stari školski autobus i pretvorili ga u kuću na točkovima. Veseli ambijent, umetničke slike i biljke oplemenjuju prostor i nikada ne biste ni naslutili da je reč o autobusu.



- Živeti u ovakvoj kući ima svojih prednosti i mana, ume da bude izazovno, a ponekada i rizično. Moramo da se pobrinemo da je sve sigurno, pre nego nađemo pogono mesto za svoj dom na točkovima - ispričali su svojevremeno Kris i Vaida.

Kako kažu, ovakav život se ne razlikuje toliko od života u jednosobnom stanu.

Njihov dom ima kutak za druženje, kuhinju, kupatilo i spavaću sobu, a o svojim dogodovštinama obaveštavaju na Instagram profilu, gde ih prati preko 15.000 ljudi

Pratioci su oduševljeni i idejom da oni žive u domu koji nije vezan za jedno mesto, ali i time kako je ova kuća na točkovima uređena.



Нема коментара:

Постави коментар

Priroda nije štedela na lepotama zapadne Srbije: Duboko u šumi skriveni su bajkoviti vodopadi

  Snaga ovih vrela nekada se koristila za rad vodenica i samo na ovom kratkom toku nalazilo se 12 potočara u kojim se mlelo brašno za stanov...